0 Comments

Evenimente, lecţii de stil şi sănătate, mondenităţi, toate le găseşti pe Iaşi, Fete şi Şuete, portalul feminin care îţi este ghid de evenimente şi te ajută şi cu idei trendy legate de fashion.

Zi de zi încercăm să fim alături de organizatorii de evenimente şi proprietarii de localuri pentru a dezvolta un proiect benefic ambelor părţi – promovarea online.

De ce noi? Pentru că suntem singurul portal feminin din Iaşi care îmbină perfect ideea de ghid al distracţiilor cu articole de nişă.

Aşadar, dacă vrei să creşti notorietatea produselor sau serviciilor tale sau pur şi simplu vrei să-ţi creşti traficul pe site, soluţia suntem noi!iasi 2

Rapiditate şi Eficienţă

iasi 2Promovarea ta pe site-ul nostru se face rapid, literalmente. Pentru că ai libertatea să-ţi creezi singur bannerul/reclama şi textul de prezentare (fără număr limită de caractere), tot ce trebuie să faci e să trimiţi detaliile/pozele evenimentului sau a localului, iar noi garantăm rezultate!

Eficienţa vine din partea noastră – Iaşi, Fete şi Şuete este un portal cu un design fresh, curat şi uşor de utilizat. Nu trebuie să navighezi pagini întregi pentru a vizualiza informaţia ta. E doar la un click distanţă!

Dacă vrei să ţii pasul cu tot ce se întâmplă în Iaşi în materie de fashion trends, evenimente şi articole pentru timp liber, atunci trebuie să faci cunoştinţă cu noi! Ai parte de articole efervescente, de informaţii utile pentru fetele care vor să afle tot ce e nou în materie de modă, relaţii, frumuseţe, monden şi de idei pentru locuri unde poţi să-ţi petreci timpul împreună cu prietenii.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *