0 Comments

P1060284Moda leopard ma violeaza psihic de ani de zile. Si continua sa o faca din cate vad. Cand vad o fata cu accesorii leopard,  gandul imi deraiaza din macazul Frumosului catre Gara Uratului unde sala de asteptare viermuieste de prostituate. Detest tot ce inseamna blanuri, accesorii cu animale sacrificate, circuri si gradini zoo. Detest tot ce e pana in palarie sau poarta haine verzi de vanator ticalos si las.  Detest tot ce ucide un animal fara sa fie atacat sau asasinul animalului fara aparare.

Dar sa revenim la rejectia mea vestimentara. Acum 2 ani am cunoscut o fata superba, genul de bruneta careia ii umbla ochii dupa dulai si zglobie ca o caprioara de Azuga. Era programata genetic pentru iubit neplatonic. Body of a goddess, face like an angel. M-a chemat acasa la ea intr-o seara pentru lectii de dictie. M-a intrebat daca am preferinte vestimentare… In masina mea adusa din Germania, cu dublu climatronic, m-am rugat tot drumu’ din Podu Ros pana la ea in cartier sa nu cumva sa-si inveleasca trupul cu lenjerie leopard. Dupa lectiile de dictie, fiind o fire deschisa, mi-a sarit in brate si mi-a spus: -Uite ce port pe dedesubt! Clar, sutien si chilot leopard…sintetic! Moartea cocosului! Puteam sa sorb un kil  de Branca Ursului, un pumn de comprimate Cialis si 2 capatzane de telina date prin razatoare Solingen, de prisos!leopard-1

In drumul meu fugar inapoi catre vizuina, am receptat ganduri  telepatice calde si duioase de la transmitatoare…”cre’ ca e homalau sau impotent de nu a mers pana la capat”

Nici una nici alta, din fericire, dar nu trezi leopardul care doarme ca s-ar putea sa adoarma pentru totdeauna…

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *