0 Comments

A.N.

funny_bike04Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest acronim, A.N. vine de la autor necunoscut. Azi sunt usor trist, caci noaptea ce a trecut, un hot marunt si viclean mi-a furat bicicleta din casa scarii. O tineam acolo de 3 ani. Avem interfon, avem vecini-spion mai vigilenti decat James Bond, bicicleta era legata in lanturi de balustrada ca Prometeu de stanca lui Zeus. Plus un cifru cu fibre din otel. Hotul a folosit un cutter special pentru metal, s-a miscat rapid, caci a urmarit de mult timp sa dea atacul si are, cred, complici in scara… Cand am coborat sa merg la munca m-am oprit ca de obicei sa o mangai (bicicleta) si sa-i urez sa nu-mi duca dorul ca o scot la plimbare in seara asta pe Copou ca sa dam burtica jos… Punk ass mutha fucka... te voi gasi si in cuib de sarpe…son-of-a-bitch!

I-am relatat colegului meu de serviciu Florin Daminescu si mi-a zis : -Join the club! Mi-a  povestit ca anul trecut i-a furat cineva mp3-ul de pe masina. A reclamat furtul la Politie. Dupa un an si ceva primeste un telefon de la sectie cu rugamintea sa vina sa-si retraga plangerea ca sa nu mai ramana un dosar nerezolvat de tip A.N. Omul, baiat bun cum il stiu, si-a retras plangerea. Dupa o luna ii vine acasa o chitanta conform careia trebuia sa achite 100 si ceva de lei pentru munca si cercetarile depuse in vederea rezolvarii dosarului cu playerul furat. A sunat la Politie si i s-a spus ca, daca si-a retras plangerea, el suporta costurile. HA HA HA.

Concluzie:

Ministrul Internelor, la bilanţul Poliţiei Române, afirma că infracţionalitatea stradală reprezintă o “bubă mare, în doar aproximativ 10-15% din cazuri fiind identificaţi făptaşii, restul fiind cu autor necunoscut. Peste 85% din fapte sunt cu autor necunoscut.

Asa ca daca tineti la ceva sau cineva, tineti-le in casa. Fie ele biciclete, scutere, soti si neveste… Si nici acolo nu e sigur…

 

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *